Eliza Iliescu implineste astazi 14 ani, varsta de la care poate sa-si faca buletin!

Este aniversare importanta pentru Eliza Iliescu, pentru ca desi abia implineste 14 ani, adolescenta este in clasa a IX-a la Colegiul Dimitrie Paciurea din Bucuresti. Eliza a fost repartizata la acest liceu dupa ce la examenul de la finalul clasei a VIII-a, ea a obtinut media de 6,15.

Eliza Iliescu are doar 14 ani pentru ca a fost data la scoala de mama ei, Adriana Iliescu la doar 5 ani. Adriana Iliescu a tinut ca fiica ei sa inceapa mai devreme scoala, asa ca micuta Eliza a dat o testare privind cunostintele si o alta psihologica inca la 5 ani pentru a fi admisa eleva in clasa intai.

Asa a ajuns fata celei mai batrane mame sa fie scolarita la doar 5 ani.  Desi, in primii ani de scoala, micuta Eliza a facut fata cu brio lectiilor, Adriana Iliescu mandrindu-se de fiecare data cu rezultatele ei exceptionale, in vara anului trecut, copila nu a reusit sa obtina o nota prea mare la examenul de la finalul clasei a VIII-a. E adevarat ca Eliza, care e crescuta doar de mama ei care are 80 de ani, a invatat singura si nu a avut parte de meditatori, dar probabil ca si varsta ei mica a contat.

Eliza Iliescu s-a nascut pe 16 ianuarie 2005 si a devenit celebra inca din primele zile de viata si asta pentru ca mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani. Atunci, aceasta a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai varstnica femeie din lume care dadea nastere unui copil. Intre timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, insa a ramas cea mai batrana mama de la noi din tara.

coral