Rasturnare de situatie in cazul Zinei Dumitrescu. Dupa ce-a lipsit 3 ani de langa mama lui, timp in care nu a vizitat-o si nici macar nu i-a vorbit la telefon, Catalin Negreanu, fiul creatoarei de moda, s-a intors langa cea care i-a dat viata.

Zina Dumitrescu este internata de ani buni intr-un azil de batrani din Ghermanesti. Fiul ei a dus-o acolo si apoi a plecat in Elvetia, „uitand” sa plateasca pentru cazarea mamei lui. Timp de trei ani, el nu a mai dat niciun semn de viata si nu a mai incercat sa ia legatura cu fosta creatoare de moda.

In ultima luna, lucrurile s-au schimbat insa radical. Practic, cand nici Zina nu mai spera, Catalin Negreanu a revenit la sentimente mai bune. Iar dupa prima vizita facuta mamei sale, pe 27 decembrie, in timpul Sarbatorilor de Iarna, a mai calcat pragul azilului de doua ori luna aceasta.

 „Fiul sau are o revenire miraculoasa, care ma bucura. Totul s-a schimbat radical. I-am spus ca starea sa de sanatate nu e tocmai buna, data fiind varsta pe care o are. Nu sufera de nici o boala, dar nu stii la ce te poti astepta. Realizeaza acum ca pot fi ultimii ani din viata mamei sale si prefera sa-i petreaca si cu ea. Vine acum la ea de cate ori vrea, tin legatura la telefon… A fost recent… Si de fiecare data i-a adus cate un buchet de flori si bomboane”, a declarat pentru Libertatea directorul azilului, Ion Cassian, dezvaluind si ca starea de spirit a Zinei, care are 82 de ani, s-a schimbat in bine dupa vizitele lui Catalin.

La un pas sa-si piarda locul de veci

 Din cauza fiului sau, Zina Dumitrescu a fost la un pas sa-si piarda locul de veci din Cimitirul Bellu – era neplatit de mai bine de 16 ani. Ion Cassian i-a achitat insa la timp datoriile. „Eu i-am platit locul de veci, nu mai are datorii.  Este unul foarte frumos, la Cimitirul Bellu, langa cel al Paulei Iacob”, ne-a spus el.

coral