Ai de gând să începi să joci la pariuri online, pentru a putea beneficia de nenumărate avantaje? Ei bine, pentru a avea o experiență cât mai bună, parcurge cu atenție indicațiile de mai jos:

1. Nu ai voie să pariezi înainte de a fi împlinit vârsta de 18 ani, nici la agențiile de cartier și nici pe internet. Cunoscătorii îi sfătuiesc pe începători să aștepte să încaseze câteva salarii înainte de a se apuca de acest hobby.

2. În România, este legal să joci numai la agențiile de pariuri online care sunt licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Pe site-ul instituției vei găsi o listă cu toți operatorii care dețin o licență valabilă.

3. Nu vei primi plicuri acasă după înregistrare. Crearea unui cont de pariuri online presupune comunicare prin e-mail și/sau SMS, așa că nu vei primi scrisori în cutia poștala, așa cum se întâmpla înainte ca jocurile de noroc să fie reglementate în țara noastră.

4. Poți folosi numai metode de plată cu numele tău. Nu face greșeala de a folosi cardul de debit sau contul de Skrill al unui membru al familiei sau al unui prieten, pentru că te vei trezi cu contul blocat.

5. Trebuie să-ți verifici identitatea și adresa în termen de 30 de zile de la înregistrare. Procesul KYC este impus prin lege, așa că fiecare cont nou trebuie să-l parcurgă. Se cere o poză cu buletinul și una cu o factură de utilități sau un extras bancar (pe care să figureze adresa), care să nu fie mai vechi de 3 luni.

6. Fondurile și datele tale sunt în siguranță. Operatorii de pariuri online de top investesc zeci de milioane de euro anual pentru a asigura un nivel excelent de securitate. În România, nu s-a auzit niciodată ca o persoană aibă vreo problemă de acest gen.

7. Poți revendica câte un singur bonus per familie/domiciliu/adresă de IP. Orice tentativă de a încălca această regulă și de a păcăli casele de pariuri va atrage suspendarea contului. Oricum, există atât de mulți operatori care se întrec în oferte, încât nu ai de ce să-ți faci griji. Poți să răsfoiești un tabel comparativ pentru a găsi rapid un bonus la case pariuri pe acest site.

8. Nu trebuie să depui nici o declarație la ANAF. Impozitarea la pariuri online se face la sursă și numai atunci când jucătorul retrage bani din cont. Operatorul va reține automat impozitul cuvenit și îl va livra către bugetul de stat, iar tu nu trebuie să te preocupi deloc de acest aspect.

9. Poți folosi orice strategie pe care o vei găsi pe site-urile și forumuri de pariuri, însă trebuie să citești cu atenție regulamentul fiecărui operator la care te vei înregistra. Ține cont de faptul că, nu trebuie niciodată să joci mai mult decât îți permiți să pierzi.

10. Trimite-le operatorilor o poză cu noul buletin emis, înainte ca cel vechi să fi expirat, pentru că altfel te poți trezi în situația de avea contul suspendat și fondurile virate către bugetul de stat. În general, operatorii ar trebui să te notifice înainte de expirare, dar fii atent să nu depășești data limită. coral