La centrul de testare de la UNTOLD 2021 au fost depistate 14 persoane infectate, care nu au mai fost lăsate să intre la festival. 

Organizatorii susțin că măsurile implementate la UNTOLD, în acest an, sunt cele mai ample măsuri aplicate până acum la evenimente în Europa. În acest sens, accesul la festival se face exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate UNTOLD. În plus, ca o extra măsură de siguranță și minorii de peste 7 ani se supun aceluiași triaj epidemiologic. 

Joi, 9 septembrie, din toate cele peste 6600 de persoane testate la cele 28 de centre medicale din întreaga țară, acreditate UNTOLD, doar 14 persoane au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19. Toate cele 14 persoane depistate pozitiv în centrele medicale nu s-au mai deplasat spre zona festivalului și au urmat protocolul medical prestabilit de autorități. Abonamentele lor au fost anulate pentru ediția din acest an și au fost transferate pentru ediția de anul viitor a festivalului UNTOLD.

coral