Europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Cluj, a trimis pe adresa redacției, următorul comunicat de presă:

Prezența ridicată la vot de ieri, la nivelul județului Cluj, peste media națională, a arătat interesul ridicat al clujenilor pentru viitorul durabil al României.

Votul obținut în județul nostru președintele Klaus Iohannis, de 42,09% (150.204 voturi) ne onorează dar ne și responsabilizează în egală măsură.

În numele colegilor mei din PNL Cluj, le mulțumesc tuturor clujenilor care s-au prezentat ieri la vot și care au înțeles că președintele Klaus Iohannis este singurul candidat capabil să asigure stabilitate, care să apere cu adevărat interesele românilor și care să ne reprezinte cu responsabilitate și demnitate în relația cu partenerii europeni și internaționali.

Îi îndemn pe toți clujenii care ne-au susținut ieri dar și pe cei care au avut alte opțiuni electorale, să ni se alăture în 24 noiembrie, în misiunea pe care ne-am asumat-o alături de domnul președinte Klaus Iohannis, de a construi România normală.

Nu în ultimul rând, le mulțumesc foarte mult colegilor mei, parlamentarilor, președintelui Consiliului Județean, primarilor, consilierilor județeni și locali, președinților și responsabililor de organizații din PNL Cluj, dar mai ales membrilor simpli, care ne-au ajutat să ducem mesajul președintelui României în fiecare casă.  

coral