News Flash:

25 de noi echipamente medicale urologice, achiziționate de Consiliul Județean Cluj

28 Noiembrie 2019
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
seringa automata 2

Consiliul Județean Cluj a achiziționat recent 25 de echipamente și aparate medicale ultramoderne care au fost date în folosință în cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) Cluj.

Valoarea aparatelor și echipamentelor achiziționate este de peste 250.000 de lei. Banii special  alocați în acest scop de către forul administrativ județean au fost folosiți pentru dotarea Institutului de Transplant Renal cu un transductor convex pentru ecograf și un ghid pentru puncție, un transductor liniar pentru ecograf, două ureteroscoape rigide, șase monitoare pentru urmărirea funcțiilor vitale ale pacienților, 10 seringi automate, 2 seringi automate TCI, un ultracongelator pentru uz medical și o trusă chirurgicală.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consideră că achiziția de aparatură medicală de ultimă generație este mai mult decât necesară pentru efectuarea celor mai complexe investigații și tratamente. Investițiile realizate constant de forul administrativ județean în domeniul sanitar contribuie în mod direct la creșterea calității actului medical precum și la salvarea vieții și a sănătății a mii și mii de pacienți, anual.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

transductor_convex
spital echipament medical nou
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 22 queries | Mysql time :0.057577 (s)