Targul de Cariere Cluj a avut loc in 26 si 27 martie la BT Arena. Peste 60 de companii din domeniile Retail, Automotive, Turism, Consultanta, Inginerie, Productie tehnica, Servicii si BPO, Energie si Financiar-bancar au fost prezente la eveniment. Printre acestea s-au numarat: De’Longhi, Vertiv, Emerson, STC, Genpact, LIDL, Blue Projects, Kaufland, STA Travel, Michelin sau VOHKUS Technologies. Angajatorii au pus la dispozitie peste 2000 de locuri de munca. Au existat joburi atat pentru cei aflati la inceputul carierei, cat si pentru cei care au dorit o schimbare profesionala. Firmele au integrat in ofertele lor si internship-uri sau calificari la locul de munca.

Firmele Amazon si Orange au recrutat in premiera la Targul de Cariere Cluj, firma Amazon oferind posturi din categoria remote pentru cei din domeniul IT.

In cadrul celei de-a doua editii I love my job Academy au participat speakeri din domeniul televiziunii, filmului, organizarii de evenimente, psihologiei, medicinii. Printre acestia s-au numarat: Irina Margareta Nistor, Dani Otil, Cristian Hordila, Bogdan Bob Radulescu, Raluca Anton, Mircea Stoica, Diana Apan, Cosmin Andron, Anca Dinu si Bogdan Florea. I love my job Academy a insumat si o serie de prezentari din zona antreprenoriatului, cu Vlad Crisan, Ruben Perju, Vlad Icleanu si Radu Salcudean.

Sase norocosi, participanti la tombola organizata in cadrul evenimentului au fost rasplatiti cu abonamente la Electric Castle si TIFF.

„La Targul de Cariere Cluj din aceasta primavara, companiile au oferit numeroase oportunitati profesionale, axandu-se pe nevoile candidatilor. Au existat internship-uri atractive, remunerate, pe cateva luni si am constatat ca multi tineri au fost atrasi de acestea. In fiecare sezon, Targul de Cariere Cluj se dezvolta si prin intermediul tuturor activitatilor din program dorim sa incurajam persoanele sa se dezvolte profesional si personal.”, a declarat Alina Agafitei, PR Manager Targul de Cariere.

Si la aceasta editie, recrutarea s-a facut intr-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicatiei prezentate in parteneriat cu eJobs Romania.

Povestea Targului de Cariere a inceput in anul 2006, in Cluj-Napoca si s-a conturat odata cu trecerea timpului. In prezent, dupa un deceniu de evenimente, Targul de Cariere a devenit cea mai raspandita platforma de recrutare si totodata, cea mai complexa. Targul de Cariere transforma evenimentele intr-o adevarata calatorie pentru candidati si pentru companiile participante, una care implica dezvoltarea personala, initierea si dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunitati existente.

 

coral