Baumbet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc care dețin atât rețea de agenții stradale, cât și platforma online, pe care te poți înregistra în mai puțin de 5 minute. Clienții noi beneficiază de fonduri suplimentare, oferta activându-se fără să fie nevoie să folosești un cod promoțional Baumbet.

Deși nu se află pe podium în topul agențiilor licențiate de Oficiul Naționale pentru Jocuri de Noroc, această casă de pariuri are destule argumente care atrag jucătorii. Iată cele 5 motive care m-au convins pe mine să îmi deschid cont:

Seriozitate

Baumbet este un operator cu capital 100% autohton. Licența ONJN a fost obținută la începutul anului 2017 și este valabilă până în februarie 2027. Prezența pe „lista albă” spune multe despre seriozitatea acestei case de pariuri online, cât și despre serviciile sale. Ambasadorul brandului este Ionel Ganea, unul dintre numele mari ale fotbalului românesc. Nu am întâmpinat nicio problemă care să nu se rezolve foarte repede. De asemenea, totul a decurs ok atunci când am dorit să retrag bani.

Interfață

Încă de la prima accesare a site-ului baumbet.ro, am știut exact ce am de făcut pentru a  plasa pariuri. Interfața are o cromatică plăcută ochiului și este intuitivă. Pe prima pagină este un meniu orizontal prin intermediul căruia poți ajunge în toate secțiunile platformei. Dacă dai click pe „Sport”, ajungi la meniul dedicat, în care sunt enumerate țările din care sunt oferite competiții. În cazul în care te grăbești și nu vrei să accesezi meniul competiției, există o bară de căutare. Tastezi numele echipei și sunt afișate toate meciurile cuprinse în ofertă, în care este implicată respectiva echipă.

Oferte promoționale

Dincolo de oferta promoțională pentru clienții noi, Baumbet are oferte și pentru pariorii existenți pe platformă. Ca mai toți operatorii veniți din mediul offline, și acesta pune accent pe încurajarea plasării de bilete multiple. Este acordată o suplimentare a câștigurilor pentru biletele cu minim 5 selecții. De asemenea, există rubrică permanentă de cote mărite, asigurare de 0-0 și Cash Out pentru multe meciuri. Periodic, sunt oferite pariuri gratuite în funcție de rulaj.

Cote

Înainte de a-mi deschide cont, am făcut o comparație între cotele oferite de Baumbet și cele de pe site-urile altor agenții importante. Am ajuns la concluzia că acest operator are cote foarte bune. De exemplu, pentru meciul Dinamo vs UTA Arad din Liga I, cota pentru victoria favoritei (echipa oaspete) era 2.00. Aceeași cotă era oferită și de cea mai populară agenție de pariuri online de pe piață.

Streaming

Obișnuiesc să pariez, din când în când, și pe sporturile electronice. Baumbet este agenția potrivită, întrucât are streaming video live de la competițiile de Counter Strike, Dota, League of Legends sau StarCraft. Mă ajută foarte mult să văd jocurile, pentru că în felul acesta „învăț” echipele. Serviciul de Live Streaming este gratuit pentru toți membrii platformei BAUMBET.ro. Pentru a beneficia de transmisiunile video, singura condiție este să te loghezi la contul tău activ, cu cel puțin un depozit de minim 50 RON făcut de-a lungul timpului. coral