Iti doresti sa apelezi la serviciul rent a car Bucuresti, insa inainte de a lua o decizie vrei sa stii care sunt beneficiile de care ai putea avea parte?

Descopera din randurile de mai jos cele mai importante aspecte pe care sa le iei in considerare si care te vor ajuta sa alegi masina ideala! Este vorba despre un serviciu modern, eficient si usor de accesat, datorita caruia te vei bucura de libertate in miscare, dar si de confortul pe care il meriti!

Rent a car Bucuresti iti ofera libertate in miscare

Unul dintre cele mai mari avantaje de care ai parte atunci cand inchiriezi o masina este acela ca te poti deplasa oriunde ai nevoie, fara sa mai depinzi de mijloacele de transport in comun. In loc sa astepti dupa trenuri, autocare sau microbuze, te poti urca la volan atunci cand este momentul. Este foarte important sa stii ca ai aceasta posibilitate la dispozitie, intrucat nu se stie niciodata cand apar situatii neprevazute sau cand te hotarasti sa pleci catre casa atunci cand esti in concediu.

Confort la superlativ

Aer conditionat, GPS, sistem audio, incalzire in scaune – acestea sunt doar cateva dintre functiile care te ajuta sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti. In acelasi timp, te poti bucura de compania celor dragi pana la destinatie, fara teama ca cineva poate sa va asculte conversatiile, asa cum s-ar intampla in mijloacele de transport in comun. Mai mult, este bine sa iei in considerare si faptul ca iti poti lua cu tine toate bagajele care iti sunt necesare, fara sa depui efort fizic.

Alegi dintr-o gama larga de autoturisme

Printre elementele pe care mai trebuie sa le iei in considerare se numara si faptul ca poti alege dintr-o flota auto extrem de bogata. Peste 100 de masini iti stau la dispozitie atunci cand vrei sa inchiriezi una. Modele pe baza de benzina sau de motorina, cu 2 sau 4 portiere, sport, de teren sau elegante: toate acestea iti sunt prezentate online, astfel incat sa alegi cat mai usor varianta potrivita pentru tine. Gandeste-te la destinatia pe care o ai, iar astfel vei sti ce autoturism sa inchiriezi!

Perioada de inchiriere

In ceea ce priveste perioada de inchiriere, ea poate porni de la 2 – 3 zile si se poate extinde pana la cateva saptamani. In acelasi timp, este bine sa stii ca tariful per zi scade cu cat timpul in care ai nevoie de o masina este mai lung. Daca ai nevoie, foloseste simulatorul online, pentru a afla pretul pe care va trebui sa-l achiti.

Flexibilitate la primire/predare

Inainte de a stabili cu reprezentantii firmei de inchirieri locurile de primire si predare, gandeste-te la zonele care iti sunt cele mai apropiate, iar astfel vei beneficia de flexibilitate. Ai grija, insa: vei primi masina cu plinul facut si este obligatia ta sa o predai la fel.

Poti circula in tara, dar si in strainatate

Nu in ultimul rand, este bine sa stii ca poti circula cu autoturismul inchiriat atat in Romania, cat si in strainatate. Daca vrei sa treci, insa, de granitele tarii, ai nevoie de o procura speciala de la partenerii tai, iar astfel te asiguri ca respecti legislatia in vigoare in Europa.

Cu atat de multe masini de inchiriat la dispozitie, nu-ti ramane decat sa studiezi cu atentie variantele, iar apoi sa inchei un contract cu reprezentantii Caroutis.com. Bucura-te de libertate in miscare, de confort, dar si de posibilitatea de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

 

coral