Oamenii preferă vestimentația combinată cu adidași sport, în special pentru libertatea de mișcare, confortul și înalta calitate a acestor produse. Adidașii sport de brand asigură aceste lucruri, prin materialele de înaltă calitate, respirabile și confortabile. Femeile au posibilitatea de a purta adidași la numeroase ținute vestimentare, din care cele mai populare sunt în stil casual, sport, de zi.

Ținuta casual pentru toamnă-iarnă

O ținută drăguță pentru sezonul de toamnă-iarnă poate fi alcătuită din blugi, tricou, pulover, geacă și adidași. În sezonul rece, se poate purta o geacă groasă, sau chiar o haină de blană artificială, în stil casual. Adidașii albi merg bine în timpul iernii la o ținută albă complet, la care se utilizează un singur produs de îmbrăcăminte exterioară, din altă culoare, care poate fi de exemplu un palton bej. În acest an sunt la modă paltoanele din lână și cașmir, care merg foarte bine cu adidași albi, de calitate. O astfel de ținută este de lux.

Alte opțiuni pentru toamnă sunt ținutele cu pantaloni de tip jeans și trenciuri, canadiene sau pardesie oversize, din stofe cu imprimeuri sau din piele întoarsă.

Ținute elegante de zi

Adidașii sunt potriviți pentru ținutele Casual Street, care de exemplu combină adidașii cu blugi skinny cu un pulover chic. Această ținută este interesantă, tinerească, poate fi purtată și la cursuri, sau chiar la job.

Femeile sunt îndrăgostite de o tendință majoră a acestui an, aceea de a purta adidași sport la ținute cool, în stil casual. Acest stil de stradă este foarte apreciat în Occident și preferat de oamenii care sunt mai activi.

O ținută de sală

Femeile cumpără adidași în mod frecvent, pentru a face sport sau a merge la sală. Ele aleg adidași de marcă, în culori diferite, pentru a se asorta la diferite ținute sport. Deși uneori prețul produselor de brand este mai mare și nu se încadrează în bugetul alocat pentru astfel de cumpărături, femeile fac tot posibilul ca în garderoba lor să fie în timp mai multe stiluri de adidași, chiar decât le-ar trebui.

Ele folosesc mai multe perechi de adidași pe săptămână, în diferite ocazii, la fitness, la plimbare, pentru a merge la job, la shopping, la mall, etc.

Adidașii sport, indiferent că sunt pentru alergare sau fitness, reprezintă creații individuale care se remarcă prin design, dar și alte caracteristici importante. De exemplu, funcționalitatea, confortul și calitatea sunt caracteristici care se disting la adidașii sport de brand Puma. Există diferiți producători de succes de adidași, la modă, care comercializează în întreaga lume încălțăminte tip adidas, pentru sport și agrement.

Astfel de produse sunt mai ales pentru persoanele care fac sport ca un hobby sau pentru performanță, dar și pentru cele care preferă ținutele casual, care au un stil de viață dinamic, care țin cont de eleganță, modă, confort în timp liber.

Adidași la fuste și rochii

Deseori ne uităm pe Instagram sau Pinterest și vedem vedete îmbrăcate grozav. Interesant este faptul că în acest an am observat femei care poată la rochii adidași sport albi sau colorați. Această tendință, atât de actuală, este potrivită pentru stilul Casual Street.

Adidași la rochii cu flori, la rochii Boho sau cu motive etnice romantice

Spre exemplu, adidașii merg foarte bine la rochii cu imprimeu floral. Acest look sportiv, dar în același timp și casual, subliniază cu siguranță feminitatea și personalitatea unei femei.

Stilul Boho Chic se remarcă prin imprimeurile etnice sau florale, romantice. Adidașii pot fi accesorii perfecte pentru astfel de rochii largi, vaporoase, sau croșetate.

O tendință din acest an este și aceea de a purta rochii din mătase, colorate, cu adidași și poșetă în stil sport.

Adidași la fuste

Cămășile și puloverele, în combinație cu fuste din piele, pot fi accesorizate cu adidași sport. Aceste articole sunt pentru un aspect sportiv-casual și arată grozav. Se pot folosi piese vestimentare cu imprimeuri jucăușe, florale, dungi și carouri. Desigur, este indicat să se aleagă diferite fuste la modă, care să difere prin culori și model. În acest fel se obțin ținute variate, în trend, care pot stârni admirație dar și puțină invidie.

Dacă se adaugă și o geacă modernă, atunci stilul devine și mai interesant.

Adidașii pot fi purtați la costume casual, alcătuite din fustă scurtă și sacou (din același material) și maletă albă. De asemenea, acești pantof sport merg foarte bine și la o ținută mai elegantă, o rochie cu imprimeu floral, la care adidașii să se asorteze cu una din culorile ce apar la articolul vestimentar.

Adidașii pot fi purtați și la fuste, rochii și sacouri. Culoarea rochiei sau a fustei trebuie să se regăsească și la încălțăminte, astfel se creează o armonie de nuanțe, un stil elegant. 

Ținute în stil minimalist, cu adidași sport

O tendință din acest an este cea minimalistă, cu adidași, pantaloni de trening, tricou și geacă denim.

Stilul minimalist este apreciat de femei, datorită faptului că este comod, iar piesele vestimentare pot fi în diferite culori strălucitoare, nu doar în alb, gri și negru. În aceste ținute nu intră pardesie și paltoane. coral