Se apropie o zi importantă, o aniversare sau vrei pur și simplu să fugi undeva numai cu partenerul tău și ești în căutarea unor idei pentru un weekend în doi? Indiferent care ar fi motivul, scapă de monotonie și plictiseală și fă-ți bagajele pentru o escapadă romantică în care să vă redescoperiți. Așadar, în acest articol îți recomandăm câteva locuri minunte unde ai putea să mergi împreună cu iubitul/iubita, dacă sufletul vostru tânjește după un strop de relaxare și tandrețe.

1. Idei de weekend în doi. Weekend la mare

Litoralul românesc oferă facilități pentru toate gusturile și pentru toată lumea. Știm cu toții, sigur, că în topul stațiunilor romantice de pe litoralul românesc se află Mamaia. Această stațiune este perfectă pentru a sărbători dragostea și vine la pachet cu tot ce este nevoie: plaje generoase, acoperite cu nisip fin, intrarea în apă se face lin, iar distracția este ca la ea acasă. Așadar, dacă aveți chef de distracție în condiții de siguranță, aici veți găsi numeroase cluburi în aer liber, beach baruri și hoteluri de lux, care respectă regulile impuse de autorități.

2. Weekend romantic la munte

Dacă preferi mai mult aerul proaspăt de munte și priveliștile verzi, care îți taie răsuflarea, atunci ar trebui să-ți iei partenerul și să mergeți împreună un weekend la munte. Ce poate fi mai frumos și mai relaxant decât două trei zile petrecute în mijlocul naturii, departe de agitația urbană, unde vezi cu ochii numai pădure? Cu siguranță, veți găsi un loc de cazare perfect pentru voi doi.

3. Idei de weekend în doi. Băile Felix, o locație relaxantă

Uită de grijile zilnice și evadează alături de persoana iubită în cea mai mare stațiune balneară din România, Băile Felix, din județul Bihor. Aici te vei putea relaxa în voie la băile cu apă termală, uitând de toate grijile și problemele de acasă. Stațiunea este o alegere bună pentru toate vârstele, serviciile mulțumind pe toți, de la mic la mare.

4. Un weekend pe Valea Doftanei

În aceste vremuri ceva mai complicate, marcate de pandemia de coronavirus, Valea Doftanei emană o liniște aproape nepământeană și, dacă-i permiți, îți poate vindeca răni sufletești pe care poate nici nu știai că le ai. Peisajele de aici sunt superbe, de o frumusețe aparte, iar atunci când sunt vizitate în doi, locurile devin de vis.

5. Idei de weekend în doi. Relaxare în Delta Dunării

Pentru cei mai aventurieri, Delta Dunării are și ea oferte printre cele mai bune. Și îm aceste locuri poți celebra iubirea .. plimbările cu barca, flora și fauna bogată și superbele apusuri în apă vor completa perfect tabloul vostru frumos de cuplu. Sigur veți avea aparte de experiențe unice, de care vă veți aduce aminte cu drag.

6. Un weekend la Paris

Atunci când vine vorba de romantism, Parisul nu are cum să lipsească de pe listă. Supranumit și „Orașul iubirii”, Parisul e capitala internațională a romantismului. Așadar, un weekend petrecut aici alături de persoana iubită vine la pachet cu experiențe culinare rafinate, croaziere pe Sena și plimbări romantice pe străduțele înguste ale urbei.

7. Idei de weekend în doi în Italia

Italia este și ea o destinație ideală pentru cei ce își doresc să readucă romantismul în relațiile lor. Așadar, dacă intenționați să depășiți granițele țării și să vă bucurați de un weekend memorabil în doi, vei avea de unde să alegi în Itlia: Verona, acasă la Julieta, în orașul iubirii. Roma, musai Veneția. Ce poate fi mai romantic decât o plimbare cu gondola pe canalele ei?

8. Monaco, romantism și lux

Pentru cei care iubesc luxul și vor să își facă toate mofturile, atunci Monaco este locul potrivit pentru o astfel de escapadă. Destinația reușește să îmbine perfect romantismul cu luxul și opulența. Excursii pe iahturile de lux, shoppingul în buticuri exclusiviste și relaxarea la soare pe superbele plaje, cu o băutură răcoritoare în mână, vor face din weekend-ul vostru unul romantic, de neuitat. coral