O femeie in varsta de 56 de ani, din Marea Britanie, a avut parte de un soc atunci cand, in urma unui control medical, medicii i-au spus ca mai are de trait doar trei zile.

Diana Higman s-a dus la medic dupa ce a inceput sa resimta o oboseala permanenta, insa diagnosticul a fost unul crunt: mai are doar trei zile de trait!

Medicii au descoperit ca sufera de hepatita autoimuna, o afectiune groaznica, care afecteaza ficatul si il micsoreaza. Desi a fost rapid pusa pe o lista de transplant, speranta la viata a fost una extrem de mica: de numai 72 de ore.

In mod incredibil, dupa doar 24 de ore, Diana a aflat ca exista un donator care o poate ajuta sa faca transplantul. A intrat rapid in operatie, iar interventia a fost un adevarat succes. Recuperarea a fost cea mai grea, femeia avand nevoie de un an intreg pentru a se pune la loc pe picioare.

In final, insa, Diana a revenit la stilul de viata de dinaine. Mai mult, a reusit chiar sa reia o mare pasiune de-ale ei: competitiile de ciclism pentru amatori.

coral