Ebanie Bridges (35 de ani), campioană mondială IBF la box, la categorie 53 de kilograme, este des criticată pentru aparițiile sale, mai mult decât provocatoare, însă a avut parte și de un episod în care a fost atacată fizic, în afara ringului.

Sportiva a povestit că, în trecut, când se afla într-un bar a fost implicată într-o altercație fizică, pornită de la o situație care, în mod normal, nu ar fi trebuit să ducă la o bătaie

A atacat-o într-un bar pe Ebanie Bridges fără să știe că e campioană la box

Concret, australianca i-a cerut unei fete să nu îi mai invadeze spațiul personal, iar până la o bătaie în toată regula nu a fost decât un pas.

Având în vedere faptul că are multe antrenamente de box în spate, despre care, foarte probabil, cea care a lovit-o nu știa, Ebanie Bridges a avut câștig de cauză, însă doar după o bătaie în urma căreia, spune sportiva, a curs și sânge.

”Am avut o dată o bătaie într-un bar. Era un grup de cinci fete. I-am spus uneia 'poți să te muți puțin? Continui să mă atingi când vorbești'. 

Au intervenit toate: 'Oh, te atingem?'. Și au început să mă înjure. Eu nu sunt genul care să pornească o bătaie, nu mă enervez ușor. Prietena mea a început să se ne enerveze. Contrele au continuat, așa că mi-am dat ceasul joc.

Nici nu știu cum s-a ajuns aici, dar stăteam jos și simțeam că sunt lovită foarte puternic. Nu puteam face nimic, pentru că îmi protejam fața cu o mână. Am simțit că mă mușcă, așa că mi-am băgat degetele în gura ei. A fost sânge peste tot, a fost o nebunie. M-am ridicat și aveam urme de dinți pe mână. Apoi am plecat din club.

A fost o nebunie, țin minte că am mers la restaurant și aveam părul vraiște și eram plină de sânge pe mâini”, a povestit Ebanie Bridges, citată de Daily Mail.

A fost confruntată de iubitul victimei

Ebanie Bridges a transmis că, la scurt timp, a fost confruntată de iubitul fetei pe care tocmai o bătuse.

”Țin minte că mă curățam și a venit o prietenă la mine și m-a întrebat 'ce i-ai făcut fetei ăleia?'. A venit și iubitul ei la mine și m-a întrebat același lucru. Ea stătea acolo și sângera, probabil că i-am rupt gingia sau ceva”, a transmis australianca. coral