Un accident rutier a fost semnalat ieri, 24 octombrie, în jurul orei 15:30, între localitățile Luna și Stolna, județul Cluj. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

Primul echipaj ajuns la fața accidentului a fost chiar echipajul SAJ, echipaj care se afla în apropierea evenimentului după gestionarea unui alt caz medical. Aceștia au acordat primele îngrijiri medicale persoanelor implicate în accident până la sosirea celorlalte echipaje de intervenție.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un autoturism avariat și pasagerii ieșiți din acesta, un stâlp de medie tensiune rupt, care se menținea doar în liniile de curent. Pompierii au asigurat siguranța persoanelor implicate în accident și a salvatorilor pe timpul operațiunilor desfășurate, au sprjinit acordarea asistenței medicale și asigură zona până la sosirea echipei de intervenție a furnizorului de utilități.

Au fost consultați de echipajele medicale doi bărbați, de aproximativ 35 de ani, dintre care unul a suferit un traumatism cranian sever și al doilea a suferit doar afecțiuni ușoare. Ambii au fost transportați la spital, au transmis cei de la ISU Cluj.

coral