Povestea lui Ionuț începe în anul 2016, când a fost diagnosticat cu cancer testicular, în urma unui control urologic.

Cazul lui a fost prezentat domnului Prof. Constantin Ciuce și echipei de medici chirurgi de la Spitalul REGINA MARIA din Cluj, cu recomandarea unei intervenții chirurgicale care să îndepărteze tumoarea despre care se spunea până în acel moment că ar fi imposibil de eliminiat.

A fost o operatie complex care a necesitat pregătirea multidisciplinară a medicilor din echipă (Prof. Constantin Ciuce, Prof. Natalia Hagau, Dr. Mariana Matei, Dr. Cristina Ivan, Dr. Ioan Cetina) dar a contat și faptul că se cunosc bine, se respectă și se bazează necondiționat unii pe alții.

A fost o luptă din care Ionuț a ieșit învingător. Astfel că după 4 ani, analizele pe care le face în mod regulat arată că a depășit cu bine boala necruțătoare cu care a fost inițial diagnosticat.

La un an după intervenția chirurgicală, Ionuș ne-a mărturistit că: “Acest prim an, postoperatoriu, a trecut foarte repede. Progresiv, această perioadă a devenit tot mai frumoasă și mai activă, parametrii fizici tot mai buni, ajutându-mă să mă eliberez și recalibrez din punct de vedere mental. Fiecare vizită la spital (se subantelege la care, s-a mentionat mai sus) a fost o plăcere pentru mine și a avut un efect reconfortant. Mulțumesc echipei pentru umanitate și profesionalism! Mă bucur că existați!”

Există cazuri la limită între operabil și inoperabil, pentru care se oferă a doua șansă. Echipa multidisciplinară de la spitalul REGINA MARIA Cluj a obținut încă o performanță medicală, datorită careia povestea lui Ionuț merge mai departe.

 

 

coral