News Flash:

A finalizată asfaltarea DJ 161F Valea Caldă – Cătina – limită cu județul Bistrița-Năsăud

18 Octombrie 2022
355 Vizualizari | 0 Comentarii
DJ 161F Valea Cald C tina

În cadrul lucrărilor de întreținere derulate pe sectorul de drum Valea Caldă – Cătina – limită cu județul Bistrița-Năsăud, situat pe drumul județean 161F, Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare.

Astfel, drumul județean 161F, care asigură una dintre legăturile directe cu județul Bistrița-Năsăud, este, de acum, integral asfaltat.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este important că, odată asfaltat integral, pe toată lungimea lui, acest drum asigură o nouă legătură, una alternativă, dar rapidă și facilă, între judeţele Cluj şi Bistrița-Năsăud.”

În ansamblu lor, lucrările au vizat sectorul cuprins între km 0+000 și km 4+829. Anterior lucrărilor de asfaltare, operațiunile au constat în realizarea fundației din blocaj de piatră brută, completarea acostamentelor, reprofilarea drumurilor laterale, refacerea terasamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, realizarea de drenuri longitudinale și așternerea stratului de balast stabilizat ca etapă premergătoare asfaltării.

Pentru finalizarea completă a lucrărilor vor mai fi executate operațiuni conexe, constând în realizarea de acostamente, curățarea căii de rulare precum și refacerea marcajelor rutiere. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0991 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040631 (s)