Avea doar 15 ani cand a trecut prin chinuri de neimaginat! In timp ce se afla la o petrecere aniversara, tanara a fost abuzata sexual de 4 dintre colegii sai! Si asta nu a fost totul! Ce a urmat depaseste orice imaginatie!

Rehtaeh, o tanara de 15 ani, din Darthmouth, Canada, avea numai 15 ani cand a fost agresata. Se intampla la o petrecere aniversara. Nici prin gand nu-i trecea, in acea seara blestemata, ca, din acel moment, intreaga viata i se va schimba.

Rehtaeh a fost abuzata sexual de patru dintre colegii sai. Mai mult, tinerii au fotografiat scena infioratoare, apoi au raspandit imaginile in scoala.

Speriata si socata peste masura, Rehtaeh nu i-a spus mamei sale nimic. Suferea in tacere… Dupa cateva zile, insa, a marturisit totul. Imediat, mama sa, Leah, a dus-o la spital. Acolo, insa, a avut parte de inca un soc: medicii nici macar nu au consultat-o, au ignorat-o si nu au vrut sa-i dea niciun fel de ajutor. Mai mult, nici politistii nu i-au oferit niciun fel de sprijin. Cei patru agresori nici macar nu au fost chemati la sectie. Nimeni n-a miscat un deget… Cat despre pozele in care era siluita fiica sa, acestea au ramas "la liber" – autoritatile nu au facut nici cel mai mic efort pentru a le recupera.

Dupa un an, cazul a fost clasat, din lipsa de dovezi.

In tot acest timp, viata tinerei a devenit un calvar. Colegii sai au inceput sa o hartuiasca atat pe internet, cat si in fata. Mergeau pana acolo incat o intrebau "ce tarif" avea pentru o partida de sex. In scurt timp, pana si cei care ii erau prieteni au inceput sa o sicaneze. Zi de zi, biata fata era silita sa-si aduca aminte de oroarea prin care trecuse. Si, cu fiecare zi care trecea, cosmarul se adancea.

Depresia a pus stapanire pe ea. Ajunsese sa nu-si mai doreasca sa traiasca. Intr-o postare pe Facebook, tanara a scris, la un moment dat: "Nu ne aducem aminte de cuvintele dusmanilor fara tacerea prietenilor."

La 17 luni de la atac, Rehtaeh si-a luat viata in baia casei. Ranile pe care si le facuse in zona capului i-au cauzat moartea.

Sfasiat de durere, Glen Canning, tatal tinerei, a declarat, pentru presa locala, ca fiica sa a murit din cauza dezamagirii traite, si nu neaparat din cauza violului. Cu ultime puteri, acesta a spus ca scoala si politia sunt responsabile de moartea fiicei sale. "N-au facut nimic, nu i-au acordat niciun fel de sprijin. Nici macar nu au deschis o ancheta", a spus acesta, in lacrimi.

coral