News Flash:

A fost eliberată autorizația de construire pentru reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din Cluj-Napoca

7 Iunie 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Retea apa si canalizare

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a semnat autorizația de construire pentru reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean: „Această nouă investiție care prevede reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din municipiul Cluj-Napoca, se adaugă celei similare, aflată deja în execuție, și care vizează extinderea conductelor pe nu mai puțin de 36 de străzi. Ambele contracte, în valoare totală de peste 30 de milioane de euro, vor îmbunătăți în mod semnificativ calitatea serviciilor oferite clujenilor”. 

Contractul prevede înlocuirea completă a vechilor conducte de distribuție a apei pe 34 de străzi, acoperind cca. 20 km. De asemenea, vor fi reabilitați alți 7,5 km de conducte de apă de pe 11 străzi. În ceea ce privește modernizarea rețelei de canalizare, vor fi executate lucrări de înlocuire și reparații pe cca. 25 de km de conducte, amplasate pe nu mai puțin de 69 de străzi.

În valoare totală de 77.395.745 lei, investiția este parte a mega-proiectului european finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare - POIM 2014-2020 derulat de Compania de Apă „Someș” S.A, societate aflată sub autoritatea forului administrativ județean.

În momentul de față contractul de lucrări este în procedură de achiziție publică, deschiderea ofertelor fiind prevăzută pentru data de 25 iulie a.c.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042882 (s)