News Flash:

A fost finalizata asternerea asfaltului de uzura pe drumul judetean Gheorgheni – Aiton

18 Mai 2017
2356 Vizualizari | 0 Comentarii
DSCN8446

Consiliul Judetean Cluj anunta participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca, in cadrul programului de lucrari care vizeaza intretinerea si imbunatatirea infrastructurii rutiere a judetului, pe drumul judetean DJ 103G Gheorgheni - Aiton au fost finalizate lucrarile de asternere a celui de-al doilea strat, respectiv cel de uzura, pe tronsonul de drum situat intre localitatile Gheorgheni si Aiton. Tronsonul asfaltat are o lungime de 3,2 kilometri, de la kilometrul 51+105 pana la kilometrul 54+287.

 „Finalizarea asternerii celui de-al doilea strat de asfalt pe acest important drum judetean va genera numeroase beneficii, respectiv un acces mult mai rapid, mai facil si mai sigur spre nu mai putin de patru directii, respectiv catre centura Dezmir - Valcele si, mai departe, spre municipiul Cluj-Napoca, spre drumul national DN 1, pe directia Valcele - Turda, spre drumul national DN 1C, pe directia Dezmir - Gherla - Dej precum si spre drumul national DN 1, pe directia Aiton - Tureni - Turda" a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Pentru a se verifica masura in care lucrarile de asfaltare au respectat exigentele impuse de normativele in vigoare si cerintele expres formulate de catre Consiliul Judetean, calitatea stratului de asfalt, respectiv grosimea si consistenta acestuia, au fost verificate prin prelevarea de carote de catre un laborator specializat in domeniu.

Lucrarile de intretinere curenta si periodica pe drumul judetean DJ 103G limita cu judetul Alba - Podeni - Moldovenesti - Cheia - Cheile Turzii - Sandulesti - Tureni - Ceanu Mic - Aiton - Gheorgheni fac parte dintr-un program complex si vizeaza intreaga sa lungime de 48,646 kilometri, mai exact de la kilometrul 13+200 pana la kilometrul 61+846. O serie de lucrari au demarat anul trecut, pe mai multe sectoare acestea fiind finalizate.

Lucrarile vor continua prin Programul de lucrari de intretinere curenta si periodica a unor drumuri judetene pentru anul 2017 pana la finalizarea intregului sector vizat.

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

DSCN8452
drum judetean gheorgheni aiton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2713 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044726 (s)