Semințele de floarea soarelui sau de dovleac sunt un snack preferat de mulți atunci când petrec timpul liber. Această activitate preferată de unii poate fi și mai plăcută de vreme ce a fost inventat până și spărgătorul de semințe automat. Dispozitivul este unul special și, deși mulți români obișnuiesc să consume semințele, el nu a fost conceput de ai noștri.

Spărgătorul de semințe automat, o invenție inedită

Unele dintre cele mai neașteptate dispozitive au fost inventate în lume, în încercarea de a face oamenilor viața mai ușoară. Astfel a fost inventat și spărgătorul de semințe automat, care se presupune că ajută la curățarea simplă și rapidă a semințelor. Pentru a te scuti de procesul puțin inconfortabil de a sparge singur semințe, poți apela la acest dispozitiv. Vei scăpa de problema buzelor uscate sau durerile de dinți după o sesiune de spart semințe.

Aparatul a fost creat cel mai probabil pentru consumatorii leneși și este special pentru curățarea semințelor de diferite dimensiuni. Totuși, comoditatea are costuri destul de ridicate. Modelul, care se vinde pe diferite platforme online, ajunge chiar și la 100 de lei. În România el este disponibil în magazinul online Fruugo.ro la prețul redus, de 169 de lei. Pe Ali Express, același dispozitiv poate fi comandat pentru prețul de aproximativ 85 de lei.

Caracteristica nebănuită a dispozitivului

Aparatul dispune de dimensiuni reduse, astfel că acesta nu ocupă mult spațiu și îl poți folosi ori de câte ori îți dorești să te bucuri de câteva semințe proaspăt curățate. Acesta are o putere de 0,5 W și dispune de un acumulator cu capacitate de 1.000 mAh. Aparatul de curățat semințe automat poate fi încărcat prin intermediul mufei USB-C incorporate, astfel că se aliniază specificațiilor majorității dispozitivelor actuale. Dacă preferi să te bucuri de o gustare rapidă atunci când petreci timpul alături de cei dragi, poți încerca acest aparat inedit. Mai cu seamă că dispune de funcții care îi protejează pe cei mici.

Conform specificațiilor date de producător, dispozitivul are o caracteristică nebănuită. Acesta detectează semințele stricate, funcție care este utilă, mai cu seamă că semințele contaminate pot afecta sănătatea. De asemenea, aparatul dispune și de un sistem optic care previne rănirea degetelor, în cazul în care copiii ajung la orificiile dispozitivului. Pentru cei mai pretențioși, este bine de știut că produsul este disponibil în mai multe combinații de culori precum: alb cu roz sau galben cu verde, ori alb cu turcoaz. Dincolo de gama de culori, aparatul are și câteva stickere pentru personalizare.

coral