News Flash:

A fost lansată licitația pentru baza sportivă La Terenuri. Investiție estimată la 33 de milioane de lei

6 Ianuarie 2020
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
La Terenuri

A fost lansată licitația pentru lucrări de proiectare și execuție pentru baza sportivă și de agrement La Terenuri, care va avea o suprafață de 4,2 ha, în cartierul Mănăștur. Investiția este estimată la 33 de milioane de lei.

Licitația a fost publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP), urmând ca licitațiile să fie depuse până în 4 februarie. Investiția este estimată la 33,1 milioane de lei, iar finanțarea acesteia se va face din fonduri de la bugetul local și din alte surse constituite potrivit legii.

Durata de realizare a investiției va fi de 16 luni. Baza se va întinde pe o suprafață de 42.410 mp. Clujenii din zonă și nu numai, de toate vârstele, vor avea astfel la dispoziție un parc de relaxare și agrement, dar și o bază sportivă modernă, cu dotări de ultimă generație și cu acces gratuit.

Ce va cuprinde baza sportivă

Baza sportivă și parcul de agrement vor cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber (tenis de câmp, baschet, minifotbal, badminton, volei), amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă. Vor mai exista terenuri de beach volley - cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark și zone de fitness.

Baza sportivă va include o clădire multifuncțională cu parter și etaj, cu o suprafață construită de 1.210 mp (suprafață desfășurată – 1.742 mp). În această sală vor avea loc activități sportive precum squash, tenis de masă, escaladă, yoga sau aerobic.

Tot în cadrul bazei sportive și parcului de agrement vor fi realizate zone de recreere pentru copii și pentru seniori, dar și un amfiteatru în aer liber, în care va exista posibilitatea amenajării unui patinoar, pe timp de iarnă. Baza va oferi clujenilor o suprafață de spații verzi amenajate de 18.000 mp.

Alături de toate acestea, noua investiție va cuprinde parcări auto, parcări pentru biciclete, stație de bike sharing și stații pentru încărcarea bicicletelor electrice. Investiția include modernizarea căilor de acces, inclusiv realizarea a două noi pasaje de traversare a pârâului Calvaria.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lansare licitatie baza sportiva la terenuri manastur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 33 queries | Mysql time :0.074619 (s)