News Flash:

A INCEPUT PROGRAMUL DE INTERNSHIP „RISING STARS AT IMC”, LA IULIUS MALL CLUJ

4 Martie 2014
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Management Center (IMC), parte a grupului de companii IULIUS, cel mai mare dezvoltator si operator de centre comerciale de tip mall din Romania, sprijinã mediul universitar clujean, oferind tinerilor sansa dezvoltarii unor cariere de succes. In aceastã primãvarã, compania desfãsoarã programul de internship „Rising Stars at IMC”, in parteneriat cu Universitatea „Babes Bolyai” si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

 Timp de trei luni, in intervalul 3 martie – 30 mai 2014, sase tineri cu potenþial, selectaþi din peste 49 de inscrisi, vor aprofunda domeniile cheie in mall management, in cadrul Iulius Mall Cluj. Performanþa academicã, implicarea in activitãþi practice, motivaþia pentru program si competenþele personale au fost criteriile care au stat la baza selecþiei, in urma participãrii la centrele de evaluare interactive susþinute de compania de recrutare Trenkwalder.

In timpul programului de internship, cei sase studenþi in ani terminali si masteranzi vor fi coordonaþi de specialistii din cadrul companiei si vor avea o sansã in plus la angajare. Fiind un program complet de pregãtire, „Rising Stars at IMC” va permite ca, la finalizarea internship-ului, toþi tinerii sã fi dobandit competenþe tehnice si organizaþionale specifice.

Demersul companiei de a contribui la formarea profesionistilor este implementat in alte douã orase universitare din þarã, la Timisoara si Iasi, in cadrul centrelor comerciale Iulius Mall, respectiv Palas.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

imc iulius internship
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0999 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018437 (s)