• Nou scandal la Ciurila, acolo unde cântărețul Sergiu Sotelecan era pe punctul de a sufoca un om, pe care l-a imobilizat la pământ și a stat deasupra lui, până la venirea poliției.
  • „Sotică fără frică”, cum îi place cântărețului să se autointituleze, îl acuză din nou pe primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa, de fapte de corupție, din nou însă fără nicio dovadă.
  • Sotelecan pare să-și fi pierdut mințile, acuzând politicieni, magistrați sau polițiști de infracțiuni imaginare despre existența cărora nu are nicio dovadă.
  • Într-un clip postat cu mândrie prostească pe pagina proprie de facebook, Sergiu Sotelecan s-a filmat în timp ce imobiliza, la modul cel mai brutal, un bărbat pe care îl acuză că vine periodic la lacul său din Ciurila.

Sotelecan afirmă că tânărul din imagini ar fi încercat să-l lovească, însă filmarea începe doar din momentul în care presupusul agresor este imobilizat.

Victima lui Sotelecan

Victima lui Sotelecan

Situația legată de lacurile de la Ciurila pare să fie extrem de complicată, existând multiple procese aflate în desfășurare în justiție. Sergiu Sotelecan îl acuză pe primarul din comună și pe Cornel Revnic că ar încerca să-i facă rău.

„Rușine să-ți fie mă nemernicule! Ai furat toată comuna asta, da nu-i bai”, se adresează Sotelecan primarului Cristinel Popa în videoclip, nu înainte de a jigni și amenința și alte persoane.

 

 

Posted by Sergiu Sotelecan on Sunday, May 21, 2023

Violența de care dă dovadă Sotelecan se reflectă și în instigările fanilor săi de pe facebook, unul dintre aceștia cerându-i cântărețului să îl „ dea la câini”