A lasat masca pe toata lumea! Anamaria Prodan a facut o marturisire incredibila, in cel mai nou episod al reality-show-ului ”Prodanca si Reghe. Pretul succesului”.

Are o cariera de succes, o familie minunata si un sot care o sustine si o iubeste neconditionat. Insa, putini sunt cei care stiu ca Anamaria Prodan a trecut prin momente grele atunci cand a pierdut o sarcina. Vedeta era gravida in luna a sasea atunci cand s-a intamplat evenimentul nefericit.

„Puteam sã mai am incã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a sasea. A fost pur si simplu o intrerupere de sarcinã, asa, spontanã. Am considerat cã intotdeauna Dumnezeu stie ce e mai bine pentru mine si pentru familia mea. Si cred cã ceva acolo nu a functionat si decat sã fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine cã s-a intamplat asa”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara a marturisit, recent, ca s-a gandit sa adopte un copil dintr-o tara defavorizata.

Anamaria Prodan a declarat ca se gandeste la acest lucru de ceva timp. Vedeta ar vrea sa adopte un copil dintr-o tara saraca precum Somalia. Exclude, insa, varianta unei adoptii la distanta. Daca va alege sa faca acest pas vedeta isi doreste sa il creasca de mic, in propria casa.

”As fi vrut sa iau un copil, dar chiar sa-l iau, din tarile astea gen Somalia. Chiar sa-l aduc si sa-l cresc la mine acasa. Asta cu crescutul la distanta, ca-i trimit un leu… e tot asa, hai sa ne facem imagine! Nu, efectiv sa-l iei sa-i schimbi destinul. Nu te costa nimic! Mai conteaza ca aduc un copil langa copiii mei? Mai ales ca ai mei sunt mari. Si sa cresti acum unul mic care se naste fara sansa… In Somalia n-are nicio sansa! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan.

coral