A murit bărbatul care s-a electrocutat duminică în Depoul Dej Triaj, acesta pierzând lupta pentru viață la Clinica de Mari Arși a Spitalului Județean din Timișoara.

După producerea incidentului, bărbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD de la Dej la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Cluj, unde a primit îngrijiri medicale. Din cauza gravității rănilor suferite, s-a luat decizia de a-l transfera la Timișoara.

Echipa medicală de la Cluj a informat că bărbatul avea arsuri de gradul 2 și 3 care acopereau aproximativ 80% din suprafața corpului, iar situația cea mai gravă era reprezentată de arsurile căilor aeriene.

Această tragedie pune în evidență pericolele la care se expun lucrătorii din domeniul feroviar și importanța respectării măsurilor de siguranță pentru prevenirea unor astfel de incidente nefericite. Este esențial ca atât angajații, cât și angajatorii să acorde o atenție sporită securității și să promoveze cunoștințele și procedurile corecte pentru a evita astfel de accidente grave.