Fiica lui Aurelian Preda traverseaza o perioada neagra din viata ei… La nici doua luni dupa ce l-a comemorat pe regretatul artist de muzica populara, Anamaria Preda  a pierdut inca o persoana importanta din viata sa. Ingenuncheata de atata suferinta, tanara cantareata a asternut un mesaj cutremurator pe Internet. Apropiatii si fanii i-au scris imediat.

Fiica lui Aurelian Preda, in doliu

Anamaria Preda a aflat in urma cu cateva ore ca unul dintre fostii sai profesori a murit. Avand o relatie apropiata cu fostul dascal, Emil Cocu, frumoasa artista a scris un mesaj emotionant in memoria acestuia, dar si cateva ganduri pentru sotia lui.

“Soarele vietii a apus pentru dumneavoastra insa veti ramane vesnic in sufletele generatiilor de copii pe care i-ati format, in sufletele noastre! Doamna Cocu, stiu ca nu exista cuvinte care sa poata alina durerea si tristetea prin care treceti insa imi doresc ca Dumnezeu sa va ofere taria si puterea de a trece prin aceasta grea incercare. Sincere condoleante, suntem langa dumneavoastra!

Dumnezeu sa va odihneasca in pace, domnule Cocu!?” este mesajul scris de Anamaria Rosa Preda pe pagina ei de Facebook.

“Condoleante si putere sa treceti prin aceste momente grele! Dumnezeu sa il odihneasca!”, “Om bun, Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa ai grija in continuare de Alina, oriunde ai fii”, “Nu pot sa cred! Sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca!!!!”, “Drum lin, prieten drag!”, “Condoleante si multa putere sa depasiti aceasta pierdere. Dumnezeu sa il ierte!” sunt cinci dintre comentariile stranse de postarea vedetei.

Va reamintim ca Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016, dupa o lunga lupta cu o boala grea. Recent insa, George, un apropiat al familiei Preda, a declarat ca nu cancerul ar fi fost cauza mortii cunoscutului cantaret, ci altceva.

coral