Helmuth Duckadam traverseaza una dintre cele mai cumplite perioade din viața sa. O persoana foarte importanta din familia lui s-a stins din viața, iar suferința si dorul l-au ingenuncheat pe fostul mare portar. El a transmis un mesaj sfasietor in memoria ființei dragi lui care a parasit aceasta lumea.

Helmuth Duckadam, in doliu. Mesajul transmis de fostul portar

Tatal lui Helmuth Duckadam a murit si, la scurt timp dupa ce a survenit decesul, legendarul portar a asternut pe o rețea de socializare cateva randuri extrem de emoționante. Parintele fostului sportiv a incetat din viața ieri, iar mesajul lui a fost insoțit de poza de mai jos in care apar mama si tatal sau.

“Am asteptat-o… dar nu am vrut sa vina. A venit acum vestea ca s-a stins VASILE PETRE, TATA, care m-a crescut si barbatul care a facut-o fericita pe mama. De fiecare data cand plecam de acasa, din Semlac, ne imbrațisam si-L rugam pe Dumnezeu sa-l țina pana la urmatoarea mea vizita.

Din pacate, de azi nu am sa-l mai pot ține in brațe, dar va ramane in mintea si sufletul meu. Te-am iubit si iți mulțumesc pentru tot ce mi-ai daruit! Dumnezeu sa iți dea odihna vesnica!”, a scris Helmuth Duckadam pe contul sau oficial de Facebook.

Fostul sportiv a primit nenumatate mesaje de condoleanțe din partea prietenilor, dar si a fanilor sai. “Dumnezeu sa- l odihneasca in Lumina Lui!”, “Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, “Condolențe familiei. Dumnezeu sa il ierte, sa il odihneasca in pace, sa-i fie țarana usoara” sunt trei dintre comentariile stranse de postarea acestuia.

Va reamintim ca, in 1986, Helmuth Duckadam a reusit sa apere toate cele 4 lovituri de la 11 metri, aducand echipei sale marele trofeu.

coral