News Flash:

A început a doua etapă de vaccinare împotriva COVID-19 la Turda

20 Ianuarie 2021
727 Vizualizari | 0 Comentarii
campanie vaccinare turda

A început a doua etapă de vaccinare în municipiul Turda. 

În Turda această etapă se desfășoară la centrul de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazul, urmând să fie autorizate de către DSP și celelalte două spații, respectiv sala de sport a Școlii Horea, Cloșca și Crișan și Sala de sport a liceului Liviu Rebreanu.

Cristian Matei , primarul Municipiului Turda:

“Turda a început astăzi vaccinarea populației, în cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19!

Suntem bucuroși că am reușit să punem totul la punct la timp și mai ales că turdenii s-au programat în număr atât de mare pentru a primi acest vaccin. Toate locurile disponibile prin platforma de programare au fost ocupate până în data de 8 februarie, urmând ca la centrul de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazul să se facă circa 60 de vaccinuri pe zi. Acest lucru denotă că turdenii sunt dispuși să contribuie la binele comun și să punem împreună capăt acestei pandemii care în ultimul an ne-a pus la grele încercări.

Depunem toate eforturile pentru ca toți cei care doresc să se vaccineze să aibă această posibilitate, așadar și celelalte două spații, respectiv sala de sport a Școlii Horea, Cloșca și Crișan și Sala de sport a liceului Liviu Rebreanu sunt pregătite pentru a fi autorizate de către DSP.

Pe această cale, vreau să vă mulțumesc încă o dată celor care v-ați implicat și ați depus eforturi pentru ca aceste centre de vaccinare să fie pregătite la timp, și nu în ultimul rând mulțumesc și tuturor cadrelor medicale care s-au implicat sau care se vor implica în acest program de imunizare.”

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda campanie vaccinare turda cristian matei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 22 queries | Mysql time :0.041876 (s)