News Flash:

A început asfaltarea drumului județean de pe raza localității Vaida Cămăraș

18 Iulie 2022
241 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Consiliul Județean Cluj a demarat, în cadrul lucrărilor de intervenție imediată, etapa de asfaltare a drumului județean DJ 161G care străbate localitatea Vaida Cămăraș.

Lucrările de remediere vizează mai multe tronsoane situate pe drumul județean DJ 161G Sucutard – Chiriş – Petea – Pălatca – Vaida Cămăraş – DN 16,  de la km 0+000 la km 18+406.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Obiectivul principal al lucrărilor este acela de a asigura pe aceste drumuri județene condiții de circulație normale. În ceea ce privește continuarea operațiunilor complexe, de reabilitare și modernizare, noua licitație pentru execuția lucrărilor se află în plină desfășurare.”

Lucrările de asfaltare au fost precedate de remedierea degradărilor structurale, pe anumite tronsoane, prin frezarea suprafețelor afectate și realizarea unui tratament bituminos. De asemenea, s-a asigurat colectarea, scurgerea și evacuarea apelor prin realizarea de șanțuri, dar și asigurarea stropirii cu apă în interiorul localității pentru prevenirea apariției prafului în mari cantități.

În perioada imediat următoare, după finalizarea lucrărilor de asfaltare pe raza localității Vaida Cămăraș, va fi demarată asfaltarea pe raza localităților Pălatca și Sucutard.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_07_18_at_11.31_.57_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048831 (s)