Peste o sută de clujeni s-au adunat la BT Arena cu aproximativ o oră înainte de startul oficial al maratonului de vaccinare anti-COVID-19.

Clujenii se vor putea imuniza la maratonul vaccinării non-stop în următoarele trei zile la BT Arena. Oamenii au început să se adune în fața sălii în jurul orei 15:00 și s-au așezat la rând pentru a se imuniza cât mai repede, deși startul oficial era doar la ora 16:00.

Emil Boc a fost prezent la startul maratonului de vaccinare și a făcut o serie de declarații:

„Eu mă aștept să profite clujenii de această ocazie bună de a se vaccina pentru a-și deschide drumul către o viață bună. Ați văzut că s-a anunțat la nivel național că putem participa la nunți, botezuri, spectacole indiferent de număr dacă suntem vaccinați. Haideți să nu pierdem timpul și să ne mobilizăm, deoarece după rapel puteți merge oriunde în lume. Prin această campanie de vaccinare salvăm și economia și locurilor de muncă a celor ce depind zilnic de un salariu pentru a-și înreține familia. De la începutul pandemiei am lansat sintagma Un Singur Cluj și iată că am reușit să ajungem de la 8 cazuri la mie la 1,5 fără carantină datorită clujenilor. Oamenii sunt speciali aici. Am depășit 40% în ceea ce privește procentul de vaccinare în Cluj-Napoca. Drumul spre normalitate trece prin Polivalentă în acest weekend. Să ne amintim că au fost 10.000 de spectatori la meciurile de BT Arena, iar acest lucru îl putem repeta dacă ne vom vaccina”, a declarat Emil Boc la maratonul vaccinării.

Maratonul vaccinării de la Cluj-Napoca va dura până luni dimineață și toți cei care doresc să se imunizeze o pot face la orice oră și fără programare.

coral