Frunzele de varza proaspete sunt ca un magnet care atrag bolile organismului uman. Iata ce puteti trata cu acest remediu natural si atat de ieftin.

De data aceasta vom folosi frunzele de varza pentru uz extern.

Frunze de varza pentru picioare umflate din diverse leziuni

Daca v-ati lovit la brat sau la picior si locul a inceput sa se umfle, puneti cateva frunze de varzape locul respectiv. Infasurati apoi cu un bandaj sau o esarfa si stati asa nemiscati.

Varza proaspata este aplicata pe scara larga externa

Aceeasi procedura o puteti si daca v-ati luxat glezna. Cel mai bine este sa tineti ca o compresa toata noaptea pentru a avea efect. In dimineata urmatoare, frunzele de varza vor fi palite, deoarece sucurile sale sunt absorbite in piele.

Frunze de varza proaspete pentru varice

Pentru a scapa de durerea provocata de varice pueti comprese din frunze de varza pe zonele afectate si infasurati cu o esarfa pentru ca frunzele de varza sa stea in loc. Este necesar sa dormiti cu acest bandaj pana dimineata.

Frunze de varza pentru dureri de cap severe

Daca aveti o durere de cap severa, aceasta este, probabil, un semn ca aveti probleme cu ochii. Prin urmare, este necesar sa faceti un control la medicul dumneavoastra oftalmolog. In cazul in care durerile de cap nu sunt din cauza ochilor si sunt cauzate de stres sau oboseala, ati putea face o compresa din frunze de varza proaspata.

Aplicati pe tample si in partea de sus a capului, frunze de varza. Este necesar sa puneti o palarie sau o esarfa pentru a tine fixate frunzele de varza. Puteti pune frunze de varza proaspete in sutien pentru a calma durerea de sani.

Frunzele de varza proaspete sunt utile pentru venele varicoase

Daca simtiti o durere sau o arsura insuportabila din cauza venelor varicoase, aplicati in mod obligatoriu frunze de varza proaspete. Legati apoi pentru ca acestea sa nu cada.

Frunze de varza pentru umflarea pavilionului

Aceasta practica, de asemenea, se aplica in strainatate. In Italia, de exemplu, se toaca in bucati mai mici frunze de varza si se pun in ureche atunci cand va confruntati cu dureri, deoarece frunzele de varza pot elimina durerea. coral