Desi la prima vedere pare imposibila, povestea urmatoare este cat se poate de reala!

Kathy a crescut alaturi de alte doua surori, un frate si mama lor. Identitatea tatalui, insa, a fost dintotdeauna un mister… Era cel mai mare secret al familiei!

In 2011, Kathy si-a vazut pentru prima data certificatul de nastere. Si tot atunci a aflat ca pe tatal sau il chema Clifford.

Luni bune, s-a gandit numai la asta. Intr-o zi, a decis sa nu mai astepte si sa-l cunoasca. L-a cautat pe internet si, cand a aflat unde locuieste barbatul, i-a scris o scrisoare in care si-a notat si numarul ei de telefon. A pandit cand nu era nimeni acasa, a intrat si a ascuns plicul in sertarul de la biroul barbatului.

Intr-o buna zi, la zeci de ani dupa gestul tinerei, Carol, fata lui Clifford, a gasit scrisoarea in birou.

„Fata care a scris scrisoarea este fiica ta?”, si-a intrebat tatal. Dar Clifford i-a spus ca nu stie. Din nefericire, in acel moment, tatal sau era pe moarte. Suferea de leucemie iar medicii ii mai dadusera doar 4-6 saptamani de trait.

Carol a simtit, insa, ca trebuia sa afle asta inainte sa fie prea tarziu. Intr-o zi, a sunat la numarul de telefon trecut in scrisoare si a dat de Kathy. Din acest moment, povestea capata o turnura neasteptata…

Carol si Kathy au pus cap la cap franturile de informatii si si-au dat seama ca au mers la aceeasi scoala, ba chiar au fost in aceeasi clasa! Casele lor erau foarte aproape una de alta si, in copilarie, desi acum nu-si mai aduceau aminte, fusesera prietene foarte bune. Niciodata nu s-au gandit ca, de fapt, erau mai mult de atat…

N-au reusit sa afle, insa, care a fost motivul pentru care au fost despartite.

coral