Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, inaugurează cea de-a treia cafenea din Cluj, în Platinia Shopping Center, în centrul orașului. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks deschise până acum în România ajunge la 50.

Cafeneaua se întinde pe o suprafață de 130 m2 și are un design modern, minimalist, accentul fiind pus pe spații confortabile, unde clienții se pot relaxa, munci sau se pot întâlni cu prietenii. Astfel, clujenii au acces mai ușor la produsele Starbucks preferate – băuturi personalizate pe bază de espresso,  gustări rapide și sănătoase, deserturi delicioase, cafea boabe și ceaiuri pentru acasă, precum și o gamă diversificată de produse de retail destinate preparării și consumului de băuturi. 

 „Starbucks este un brand iubit și dorit, de aceea venim mai aproape de clienții noștri deschizând o nouă cafenea în Cluj, într-o zonă cu o comunitate activă și dinamică. Cafeaua de calitate și barista Starbucks sunt pregătiți să energizeze fiecare zi a celor care lucrează, locuiesc sau își petrec timpul liber în Platinia și în proximitate”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România, Bulgaria și Serbia.

Clienții sunt invitați să profite de sezonul paharelor de sărbătoare și să descopere băuturile delicioase de sezon, incluzând Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte și Toasted Marshmallow Hot Chocolate. 

Mai mult decât atât, cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenelele Starbucks, își pot savura cafeaua preferată „take away”. Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Acum pot alege și paharul reutilizabil în varianta de sărbători. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.

coral