Sesiuni sustenabile de shopping, articole unicat aduse de anticari, dar și cadouri pentru spiridușii Moșului sunt trecute pe agenda Iulius Mall Cluj din această săptămână. #ReClothing te așteaptă cu ediția de iarnă, unde vei descoperi piese de designer și nu numai, iar iubitorii trecutului sunt așteptați în Atrium, unde timpul poate fi „văzut” în obiectele aduse de colecționari. Ajutoarele Moșului sunt recompensate la Iulius Mall Cluj, cu premii pe loc.

Până miercuri, 8 decembrie 2021, la parterul Iulius Mall Cluj, zona H&M, are loc Târgul Caritabil de Sărbătoare #ReClothing, unde găsești sute de articole. Mai mulți designeri români s-au alăturat inițiativei demarate de JCI Active Citizens Cluj, iar în cadrul ediției de sezonul acesta vei găsi și un corner dedicat pieselor vestimentare semnate de designeri, precum: Laura Ciobanu, Carmina Cimpoeru, Maia Rațiu, Isabela Teodor, dar și haine din Livada cu Rochii și Atelier de Dor sau din colecțiile LaDonna și KoModa. #ReClothing propune în acestă ediție și decorațiuni de sărbătoare, care îți vor înfrumuseța casa. Evenimentul este caritabil, iar banii strânși vor fi utilizați pentru pregătirea cadourilor de Crăciun pentru 40 de copii din medii defavorizate din Bonțida, Mociu și Cășeiu. #ReClothing a fost demarat din dorința de a diminua risipa din domeniul textil, astfel în cadrul evenimentului fiind disponibile sute de articole vestimentare care primesc o a doua șansă.

Atriumul Iulius Mall Cluj va fi învăluit de „parfumul nostalgiei”, în perioada 11 – 12 decembrie. Colecționarii de amintiri propun de la piese de la mobilier cu patina timpului, până la numismatică. Vino în acest weekend și alege pentru cei dragi daruri speciale: viniluri, volume rare care nu se mai găsesc în librării, bijuterii lucrate cu migală de artizani ai vremurilor de demult, dar și alte piese speciale!

În Iulius Mall Cluj îi recompensăm pe cei mai harnici spiriduși ai Moșului, până pe 23 decembrie. După ce faci două achiziții de minimum 200 lei fiecare, la două magazine diferite, vino la Centrul de Premiere din Iulius Mall Cluj, din Atrium, și primești pe loc un cadou: vouchere de cumpărături cu valoare cuprinsă între 50 și 300 lei și ursuleți de pluș!

 

 

coral