La începutul acestui an, un nou scandal a bubuit în presa din România: Alex Velea și Abi Talent, la cuțite! Cei doi și-au adresat injurii pe rețelele de socializare, după ce s-au întâlnit în mall, iar iubitul Antoniei l-a atenţionat pe "Regele României" cu privire la unele declaraţii pe care le-a făcut la adresa lui. Abi a decis să facă întâmplarea publică, scriindu-i un mesaj lui Velea şi ameninţându-l. 

Imediat după, scandalul a fost de neoprit, cei doi continuând să se amenințe, să se înjure și să aducă acuzații grave unul la adresa celuilalt. Când toată lumea credea că apele s-au liniștit, boom! Abi Talent revine în ”forță” și continuă războiul cu Alex Velea. ”Regele României” i-a scris o piesă artistului, însă, nu orice piesă, ci un diss dedicat în totalitate cântărețului.

Prin intermediul unor versuri acide, Abi Talent i-a spus lui Velea că nu a uitat nimic din ce s-a întâmplat și că lucrurile cu siguranță nu vor rămâne așa, aducând în continuare injurii la adresa lui și a Antoniei. 

”Zdreanțo, a venit Velea/ Cum a venit a și plecat și toată lumea l-a uitat/ Ai 50 de ani, ești un sclav, dă-te-n @#$% tăi/ Cum îți permiți tu să îmi faci mie diss la anii tăi/ Credeai că o las așa și că nu o să-ți răspund vreodată/ Dar ai uitat că demonii nu iartă niciodată/ Eu te-am dezgropat, tot eu te îngrop/ În cerșit o să fii trapper, dar nu îți iese deloc/ Spune de câți ani nu ai mai văzut un loc în top”, sunt doar o parte dintre versurile pe care Abi i le-a scris lui Alex Velea. 

coral