Gabriela Firea si fiul ei s-au apucat de afaceri imobiliare, iar afacerea le-a mers brici, astfel ca au facut o mica avere. Ce profit au obtinut cei doi?

Primarul general al Bucurestiului este actionar majoritar la o firma al carei domeniu de activitate este „inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare”. „Principalii asociati ai Tudor Imob Media SRL sunt Gabriela Firea, cu 50% din partile sociale, si fiul sau, Tudor Stefan Firea (25%)”, a scris profit.ro, cotat de wowbiz.ro.

Tudor este fiul din prima casnicie a Gabrielei Firea, cu afaceristul Rasvan Firea, care a decedat in 2010. Ulterior, Firea s-a maritat cu Florentin Pandele, caruia i-a daruit doi baieti, pe David si Zian. „Tudor Imob Media SRL” a fost infiintaata in 2004 si a avut rezultate contradictorii de-a lungul  timpului. Cel mai bun a fost 2015, cand profitul a fost de 662.976 de lei, iar cel mai prost a fost 2012, cand s-a bifat o pierdere de 255.104 lei.

Ce pensie va avea Gabriela Firea

Gabriela Firea va avea, cu siguranta, o batranete linistita. Pe langa pensia castigata din munca ei de jurnalist, in trecut, actualul edil al Capitalei va incasa ca bonus, pentru ca a fost senator, 3.445 de lei.

Iar pentru ca este primar in functie, pentru un mandat, inca 2.688 de lei, si asta pentru ca salariul ei brut este acum de 14.000 de lei. Deci dintr-un foc, inca 6.133 de lei.

Daca mai prinde un mandat de parlamentar sau de primar sare de 10.000 de lei, iar daca ajunge la trei mandate, deja ajungem la peste 3.000 de euro, atentie, doar din pensie speciala.

In concluzie, Gabriela Firea are viitorul asigurat din toate punctele de vedere.

coral