Ieri, 23 iulie, în intervalul orar 19.30 – 23.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca, Biroului Rutier Cluj-Napoca şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca, au organizat şi desfăşurat o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură antisocială.

Au fost vizate principalele drumuri de pe raza secţiei, respectiv Traian Vuia şi Calea Someşeni, dar şi străzile învecinate cu acestea.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 41 de persoane şi au fost controlate 14 vehicule. 

Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 16 sancţiuni contravenţionale, 6 dintre acestea pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar celelalte 10 pentru abateri de la prevederile Codului rutier. 

Într-un caz a fost dispusă măsura complementară de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, fiind reţinut şi 1 certificat de înmatriculare şi 1 set de plăcuţe de înmatriculare.

coral