Un accident rutier, soldat cu rănirea a trei persoane, a avut loc duminică după-amiază pe drumul Huedin – Beliș, pe raza localității Dealul Negru.

Din primele informații ar fi implicate 3 autoturiame, în urma evenimentului rutier rezultând rănirea Mai multor persoane.

Traficul în zonă este blocat. 

#IPJCLUJ Accident rutier produs în jurul orei 14.20, pe DN1 R, în localitatea Dealul Negru, înainte de intrarea în localitatea Beliș.

Din primele informații ar fi implicate 3 auto, în urma evenimentului rutier rezultând rănirea a mai multe persoane. Traficul este blocat.

Vom reveni cu amănunte…

UPDATE: 

Trei autoturisme s-au ciocnit violent duminică în localitatea Dealul Negru, înainte de intrarea în localitatea Beliș. 5 persoane au fost rănite.

Un conducător auto care se deplasa dinspre localitatea Beliș ar fi depășit neregulamentar autoturismul care îl preceda, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sensul opus, un BMW. În urma impactului, autoturismul cu care s-a efectuat manevra de depășire, un Opel, a fost proiectat în autoturismul depășit.

 

O autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ au fost alertate în jurul orei 14.00 pentru a gestiona o situație de urgență produsă în urma unui accident rutier produs între localitățile Dealul Negru și Beliș. Apelantul a precizat faptul că în autoturisme au fost și două femei însărcinate, motiv pentru care a fost alertat și un elicopter SMURD pentru a intervenii la locul accidentului.

Pompierii au găsit trei autoturisme avariate la locul accidentului, iar ocupanții ieșiți din acestea. coral