Un bărbat din Câmpia Turzii, care efectua lucrări de întreținere la un hotel din localitate a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o scară. 

„La data de 4 martie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană care executa lucrări de întreținere la acoperișul unui hotel din comuna Luna, ar fi căzut de la înălțime. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii, împreună cu două echipaje medicale, iar după aplicarea manevrelor de resuscitare, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea persoanei, respectiv un bărbat de 53 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. 

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

coral