Traficul rutier şi cel feroviar a fost întrerupt în judeţul Cluj, după un accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz. Trei persoane au fost rănite.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 1 Huedin – Oradea, pe raza localităţii Bologa, judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.

În urma coliziunii, TIR-ul a blocat linia de cale ferată din apropierea drumului naţional, dar potrivit reprezentantului Infotrafic, Ramona Tudor, traficul trenurilor s-a reluat în jurul orei 11.00, însă nu şi cel rutier, pe DN1. 

Potrivit poliţiştilor clujeni, şoferul TIR-ului nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi a pierdut controlul. Remorca a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus, respectiv pe sensul Cluj-Napoca-Oradea. Autoturismul a fost proiectat ulterior într-o altă maşină care circula în spatele său. TIR-ul a ajuns apoi pe zona de protecţie a căii ferate.

coral