ISU Cluj a anunțat că o autospecială, un echipaj SMURD și două SAJ au fost alertate azi noapte ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Luna (lângă Câmpia Turzii).

Salvatorii SAJ și ISU au găsit autoturismul avariat și o femeie de cca 40 de ani fără semnale vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism.

Manevrele de resuscitare au adus semnalele vitale pentru femeia rănită grav, însă aceasta a fost transportată în stare critică la spital.
Copiii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări nu prezentau afecțiuni grave.

IPJ Cluj a transmis că șoferul mașinii, în vârstă de 40 de ani, se deplasa în direcția Luncani. La un moment dat auto a părăsit partea carosabilă, intrând in coliziune cu un cap de pod.

”Atât conducătorul auto cât si ceilalți pasageri, respectiv o femeie de aproximativ 40 de ani si 3 copii minori, au fost transportați la unități medicale. Conducătorul auto testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au spus polițiștii clujeni.

coral