În cursul nopții, în jurul orei 00.11, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1 E60, în afara localității Căpușu.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că o conducătoare auto în vârstă de 57 de ani, care se deplasa cu un autoturism din direcția Oradea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 44 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două persoane, respectiv a conducătoarei auto de 57 de ani și a unui bărbat de 89 de ani, pasager în autoturism.

„S-a intervenit în cooperare și cu echipajul de terapie intensiva de la detașamentul 2 Cluj-Napoca, echipaj de prim ajutor de la Garda de Intervenție Gilău și un echipaj SAJ de la Huedin. Apelul a fost anunțat la 00.22, iar forțele de intervenție au sosit la ora 00.37 și s-au retras în jurul orei 03:00. De asemenea s-a intervenit și cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de capacitate medie”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

coral