Un bărbat a murit și două persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs, vineri, pe DJ109C, lângă Gherla.

UPDATE: Traficul a fost reluat

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, între localitățile Gherla și Fizeșul Gherlii, pe DJ109C, fiind implicate două autovehicule.

Din primele verificări efectuate de polițiști la locul accidentului a reieșit că, un bărbat în vârstă de 77 de ani, în timp ce conducea un auto din direcția Gherla, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 77 de ani și rănirea a două persoane care se aflau în autoutilitară.

Potrivit polițiștilor, conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Momentan traficul este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE: Două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui grav accident rutier produs între localitățile Fizeșu Gherlii și municipiul Gherla.

"Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, precum și un bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, încarcerat într-unul dintre acestea.

Două persoane au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportate la spital, în stare de conștiență și cooperante.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier", a transmis ISU Cluj. coral