Un grav accident de ciruclație, soldat cu decesul unui tânăr de 23 de ani din Bistrița, a avut loc în această dimineață lângă Huedin,

La data de 28 octombrie a.c. ,în jurul orei 06.25 polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60 la ieșirea din localitatea Huedin.

Din primele date, un tânăr de in vârstă de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Huedin spre Oradea, la km528+800m. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă), care era condus din sensul opus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimentului, din păcate, tânărul de 23 de ani a decedat, iar un alt tânăr în vârstă de 29 de ani, pasager în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital. Testarea conducătorului de camion cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

coral