Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a alteia, a avut loc în urmă cu puțin timp la intrare în Huedin, județul Cluj.

Potrivit surselor BZC, șoferul unei dube a intrat din plin într-un scuter, pe care se afla un bărbat, șoferul, și o femeie, Din păcate, bărbatul care conducea scooter-ul și-a pierdut viața, iar femeia este în stare gravă.

Interesant este faptul că un tânăr de 20 de ani a fost primul la fața locului și, înainte de a veni ambulanța, a reușit să scoată victimele de sub duba care i-a lovit, din păcate prea târziu.

Vuom reveni cu amănunte.

Punct de vedere IPJ Cluj: Din primele date, conducătorul unei autoutilitare, în vârstă de 53 de ani, din Huedin, care se deplasa în spatele unui moped electric pe DC 134, din direcția Bicălatu spre Huedin ar fi intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul unui bărbat de 67 de ani, din Huedin, care se deplasa cu acel moped. Totodată, a fost transportată în stare conștientă la spital o femeie de 63 de ani, din orașul Huedin, pasageră pe moped. Conducătorul autoutilitarea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

coral