Un accident rutier a avut loc joi dimineața pe DN1 în zona localității Avrig. Un microbuz s-a izbit de o mașină. Șapte persoane sunt implicate în evenimentul rutier, iar una dintre ele a decedat.

“Politistii rutieri se afla la fata locului si fac cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul”, anunța reprezentanții IPJ Sibiu.

La fata locului s-au deplasat de urgenta echipaje Smurd. Șapte persoane sunt implicate în accident, dintre care două încarcerate. Una dintre persoanele rămasă blocată în microbuz a murit.

“ISU Sibiu intervine de urgență cu următoarele forțe: 4 autospeciale SMURD dintre care o autospecială SMURD cu medic și doua echipaje de descarcerare. Din primele informații sunt implicate 7 persoane, 2 încarcerate și alte 5 neîncarcerate”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din nefericire, una dintre persoanele încarcerate a murit.

“Cele 7 persoane implicate se aflau după cum urmează: 5 persoane în microbuz dintre care *2* încarcerate. Din persoanele încarcerate *1* persoană în stare de inconștientă căreia ii s-au aplicat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns fiind declarat decedat.  *2* persoane din autoturism”, anunța ISU Sibiu. 

Cele 6 persoane adulte cu diverse traumatisme (3 femei și 3 bărbați) primesc în momentul de față îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD.

coral