Un accident tragic s-a petrecut luni seară, pe o şosea din Satu Mare. O femeie, în vârstă de 49 de ani, și-a pierdut viața după ce a fost lovită de două mașini. Primul șofer a fugit de la locul accidentului, iar cel de-al doilea a sunat la 112, după ajutor. Imaginile surprinse la fața locului sunt groaznice!

Tragedie pe o şosea din Satu Mare

O sătmăreancă de 49 de ani a murit după ce a fost călcată de două autoturisme pe o şosea din Satu Mare. Imediat după impact, şoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Polițiștii veniți la locul tragediei nu au putut decât să constate decesul femeii. S-au făcut măsurători, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

ccident mortal în Mădăras, din județul Satu Mare. O sătmăreancă, în vârstă de 49 de ani, din localitatea Mădăras, a decedat după ce a fost lovită, inițial, de o mașină. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, potrivit Presa SM. Trupul neînsuflețit al femeii a fost apoi lovit de un alt conducător auto care tranzita drumul județean. De altfel, acesta din urmă a fost cel care a alertat autoritățile.

Accidentul de circulație mortal a avut loc pe raza orașului Ardud. Femeia a fost lovită mortal de o mașină și abandonată. Șoferul vinovat nu s-a oprit să se îngrijească de starea victimei, ci a fugit, lăsând-o lovită pe asfalt. Din cauza vizibilității scăzute din zonă, cel puțin încă două autoturisme au trecut peste trupul femeii până când cineva a oprit și a alertat autoritățile, scrie și Gazeta de Nord-Vest.

Primul șofer a fugit de la locul accidentului

Tragedia din Mădăras s-a produs în condiții teribile. Evenimentul rutier s-a întâmplat luni seară, în jurul orei 19.00, pe raza localității Mădăras, pe drumul județean care face legătura cu localitatea Gelu, din județul Satu Mare. În condiții încă neclare, o femeie care se afla în calitate de pieton pe drumul județean, a fost lovită în plin de o mașină, după care a fost călcată de un alt autoturism care nu a observat-o pe șosea.

Sătmăreanca de 49 de ani, din localitatea Mădăras, nu a mai avut nicio șansă. Șoferul primului autovehicul a fugit de la locul accidentului, iar cel de-al doilea a sunat la numărul unic de urgență 112, pentru a alerta autoritățile că o femeie zace pe caldarâm.

În zonă s-a dat alarma pentru prinderea suspectului

În urma impactului cumplit, victima a rămas inconştientă pe carosabil. Oamenii legii vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere montate în zonă, pentru a-l găsi pe şoferul vinovat de moartea femeii de 49 de ani.

Martorii spun că șoferul aparent vinovat nu ar fi oprit la locul accidentului pe care acesta l-a produs, ci a ales să fugă. Un al doilea șofer a trecut și el cu mașina peste femeia deja lovită, însă conducătorul auto a rămas la fața locului, fiind cel care a anunțat poliția. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Rutiere, care încearcă să dea de urma șoferului responsabil de tragedie. coral