Un accident de circulație a avut loc miercuri după-masă în piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

„Din primele date, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 40 de ani, care se deplasa pe banda destinată BUS, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, ulterior acroșând un alt autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani,  care se angajase în efectuarea unui viraj la dreapta.
Conducătorul auto în vârstă de 40 de ani a fost transportat la o unitate de specialitate pentru primirea îngrijirilor necesare, din datele preliminare rezultând că anterior producerii incidentului s-ar fi confruntat cu anumite aspecte de natură medicală.
Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD.

„Două autospeciale și un echipaj SAJ au intervenit la un eveniment rutier, produs în piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca.
Pompierii au găsit trei autoturisme avariate, iar unul dintre ocupanți era întins pe carosabil, lângă autoturism și prezenta convulsii.
Acesta a primit asistență medicală de urgență de la salvatorii aflați la fața locului și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

coral