Un accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 12:50, pe DN17, în localitatea Mănășturel, comuna Cuzdrioara.

Din primele informații, ”conducătorul unei autoutilitare, de 58 de ani, care se deplasa dinspre Dej înspre Beclean, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care o preceda, condusă de un bărbat de 42 de ani, în aceeași direcție. În urma impactului, autoutilitară condusă de bărbatul de 42 de ani a fost proiectată înainte, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 57 de ani”, arată IPJ Cluj. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, echipaje medicale, dar și polițiștii.

Șoferul de 42 de ani a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ.

”În momentul în care au ajuns la locul intervenției, pompierii au găsit o autoutilitară, o dubă și un autocamion avariate, respectiv trei bărbați ieșiți din aceștia. Unul dintre ei a necesitat consult medical și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Ulterior, unul dintre autoturisme a fost tractat de una dintre autospeciale, pentru a fi eliberată partea carosabilă”, a precizat ISU Cluj.

coral