Un accident cumplit a avut loc duminică pe DN1, în apropierea localității Cristian, județul Sibiu.

Trei oameni au murit și o tânără însărcinată a ajuns în stare gravă, la spital, după ce un taxi a intrat pe contrasens și a lovit frontal o mașină care circulă regulamentar.

Şoferul taxiului, un bărbat de 32 de ani, se îndrepta spre Sibiu. Din motive necunoscute, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o mașină care mergea spre Albă. În autovehicul erau 3 persoane: şoferul de 58 de ani, soţia sa, de 49 de ani, şi o tânără de 30 de ani, însărcinată.

Impactul a fost atât de puternic încât ambele maşini au ajuns în câmp. Roţile din faţă şi motorul taxiului au fost aruncate la zeci de metri distanţă de caroserie.

Taximetristul a murit pe loc. Şoferul nevinovat şi soţia lui şi-au dat ultima suflare în scurt timp, iar tânără de 30 de ani, însărcinată, a fost dusă în stare gravă la spitalul din Sibiu.

Vasile Tudor, Poliţia Ruriera Sibiu: “Evenimentul rutier s-a produs pe fondul pătrunderii pe cotrasens a autoturismului taxi care se deplasa pe direcţia Saliste-Sibiu. A intrat în coliziune cu autoturismul, rezultamnd decesul a trei persoane şi rănirea gravă a altei persoane. Efectuam cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimntul rutier.”

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

coral